Інформатор Калуш

ДОЛИНА

В Україні — загальнонаціональна хвилина мовчання. Згадуємо Володимира Шумського

Згадуємо Володимира Шумського

Поіменно згадуємо всіх захисників із Калущини, життя яких обірвала війна. Їхні імена мають бути навіки закарбовані в пам’яті нашого нескореного народу.

Разом із Інформатором згадайте сьогодні про Володимира Шумського — навідника танкового взводу 128 окремої гірсько-штурмової закарпатської бригади.

Володимир Шумський народився 15 липня 1987 року в селі Книжолуці, виховувався у багатодітній родині (мав двох сестер і брата). Закінчив місцеву школу.

Був одруженим і став чудовим батьком для двох дітей, яких прийняв як рідних. У щасливому шлюбі народилися троє дітей. Багато працював, бо намагався забезпечити родину всім необхідним.

Був справжнім патріотом і за покликом серця вступив до лав ЗСУ ще в 2020 році. Служив навідником-танкістом. З липня 2021 року перебував у гарячих точках Донеччини та Луганщини. Повномасштабна війна застала його на фронті.

Загинув воїн 2 жовтня 2022 року під час штурмових дій поблизу населених пунктів Любимівка, Петрівка, Хрещенівка Херсонської області. Володимир Шумський віддав своє життя, але врятував тисячі тих, хто завдяки його дім та подвигу його побратимів вийшов з окупації…

Похований Володимир Шумський на кладовищі у рідному селі.

Памʼятаймо, яку ціну заплатили за наше майбутнє Герої-земляки. Світла пам’ять!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору