Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

102-річна мешканка Калуської громади вирішила отримати закордонний паспорт | ФОТОФАКТ

102-річна мешканка Калуської громади вирішила отримати закордонний паспорт | ФОТОФАКТ

У Калуському відділі міграційної служби сьогодні оформила закордонний паспорт мешканка села Голинь. Жінці — понад 102 роки.

Повідомляє Інформатор.

В Управлінні державної міграційної служби в Івано-Франківській області кажуть, що це вперше у їхній історії, коли таку адміністративну послугу отримує людина такого віку.

Як видно зі світлини, до міграційної служби з заявою про оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон жінка звернулася особисто.

“Щойно у Калуському відділі міграційної служби оформила закордонний паспорт мешканка села Голинь Калуської територіальної громади. Ганні Гнатівні понад 102 роки. Незважаючи на вельми поважний вік, старожителька ще зберігає життєдайність. Не беремося припускати про причини, які спонукали родичів бабусі оформити їй закордонний паспорт. Натомість бажаємо пані Ганні мати достатньо сил і здоров’я на щодень і у разі використання документа за прямим призначенням”, — йдеться у дописі відомства.

До слова, з початку цього року мешканці, гості, а також внутрішньо переселені особи з інших регіонів України оформили на території Івано-Франківської області майже 48 тисяч закордонних паспортів.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору