Калуш До сайту

Калушан кличуть на безкоштовний перегляд фільму й особисту зустріч з Юрієм Іздриком

Спільно з режисеркою фільму калуський поет презентуватиме фільм, у якому виконав одну з головних ролей.

Пише Інформатор.

У неділю, 21 липня, о 16:00 у кінозалі “Час Кіно” відбудеться безкоштовний перегляд фільму “Я і Фелікс”, у якому головну роль виконав поет з Калуша Юрій Іздрик.

“Це вже вдруге в нас місті буде прокат цього фільму. Перший раз коли був показ, то продавались квиточки. Зараз калушани та гості міста мають можливість безплатно переглянути цей фільм. Окрім того, поспілкуватись з Юрієм Іздриком, який виконує одну з головних ролей та режисеркою Іриною Цілик, яка є його доброю подругою”, — каже керівниця управління культури, національностей та релігій міста Калуша Любов Джуган.

Після перегляду режисерка та поет проведуть 30-40 хвилин розмови про стрічку. Творці розповідатимуть про фільм та його ідею. Глядачі зможуть ставити актуальні питання та наживо поспілкуватись з ними. Також на завершенні можна буде зробити фотографію з кожним.

Довідка: у фільмі розповідають про життя людей в пострадянській Україні. Жінка Ольга виховує сина Тимофія, який майже не бачиться з батьком, бо він часто кудись зникає. Після того, як у його бабусі з’являється новий супутник — Фелікс, якого грає Юрій Іздрик, Тимофій швидко з ним знаходить спільну мову. Харизматичний чоловік захопливо розповідає про те, як він воював в Афганістані та ділиться життєвою мудрістю.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08