Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

На могилі воїна Василя Завадецького встановили об’ємну високу скульптуру | ФОТО

На могилі воїна Василя Завадецького встановили об’ємну високу скульптуру | ФОТО

У селі Голинь Калуської громади відбулося освячення пам’ятника на могилі полеглого воїна Василя Завадецького. Вшанувати пам’ять загиблого зібрались рідні загиблого, його побратими та односельчани.

Повідомляє Інформатор з покликанням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

“Об’ємна висока скульптура, як символ могутності та незламності українського воїна, втілений в образі Василя Васильовича, возвеличуватиметься на могилі загиблого Героя”, — йдеться у дописі.

Після освячення було проведено футбольний турнір, присвячений пам’яті Василя Завадецького, який за життя дуже любив футбол і навіть був гравцем футбольного клубу “Сокіл Голинь”.

Минулого року турнір було проведено вперше. Цьогоріч у поєдинку взяли участь три футбольні команди, серед них і команда Мукачівського прикордонного загону, яка посіла перше місце.

Нагадаємо, 51-річний Василь Завадецький на початку травня 2022 року був призваний на військову службу до Мукачівського прикордонного загону, а далі разом із побратимами боронив Україну у запеклих боях на Луганщині. Свій останній бій воїн прийняв 16 листопада 2022 року. Ціною власного життя прикордонник врятував своїх побратимів, з якими виконував бойове завдання.

У Василя Завадецького залишилися дружина, двоє доньок та троє онуків.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору