Інформатор Калуш

ВЛАДА

“Прикра випадковість”, — мер Долини не закрив питання щодо допомоги франківському вишу та громаді Бурштина

"Прикра випадковість", — мер Долини не закрив питання щодо допомоги франківському вишу та громаді Бурштина

Іван Дирів оприлюднив список депутатів, які сьогодні брали участь в голосуванні щодо виділення відповідних коштів. Каже, що обов’язково винесе проєкти рішень на повторні голосування. Сподівається, що з другої спроби депутати підтримають.

Пише Інформатор.

На своїй сторінці у фейсбуці голова Долинської громади дав оцінку нинішньому голосуванню депутатів міської ради щодо виділення одного мільйона гривень на потреби Івано-Франківського технічного університету нафти і газу, який постраждав від ракетної атаки 22 червня, та щодо виділення 500 тисяч гривень на потреби Бурштинської громади, яка також потерпає від російських атак.

“Сподіваюсь, це була прикра випадковість, що депутати міської ради не підтримали виділення з резервного фонду допомоги для нашого рідного “Університету нафти і газу” на відновлення після обстрілів рашистськими ракетами. Обов’язково винесу повторно рішення на голосування”, — йдеться у дописі Івана Диріва.

Він також зазначив, що в Бурштині — критична ситуація і тому громада потребує підтримки:

“Надіюсь також, що депутати, хоча б з другої спроби, зможуть допомогти й місту Бурштину на підготовку до зими, де критична ситуація у зв’язку з обстрілами рашистів Бурштинської ТЕС”.

До теми: І Бурштину не виділили: у Долині залишили в бюджеті пів мільйона гривень

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору