Інформатор Калуш

АВТО

Поліція Калущини оштрафувала 52 водіїв за відмову від ременів безпеки: штраф 510 гривень

Поліція Калущини оштрафувала 52 водіїв за відмову від ременів безпеки: штраф 510 грн

Щоб уникнути травмувань та зберегти життя на дорозі, водії та пасажири повинні дотримуватися правил безпеки, зокрема використовуючи ремені безпеки. Поліція Калущини закликає не нехтувати цим заходом.

Інформатор ділиться посилаючись на Поліцію Калущини.

З початку 2024 року поліція Калуського району оштрафувала 52 водіїв за їзду без пристебнутого ременя безпеки.

За порушення правил використання ременів безпеки передбачений штраф у розмірі 510 грн (ч. 5 ст. 121 КУпАП). Штраф може отримати як водій, так і пасажир.

На жаль, водії часто нехтують власною безпекою під час руху, ігноруючи основні правила безпеки. Використання заглушок, які обманюють електроніку автомобіля та запобігають сигналізації про непристебнутий ремінь, ставить під загрозу життя водія та пасажирів і порушує правила дорожнього руху.

Поліція Калущини нагадує, що ремінь безпеки є першочерговим засобом пасивної безпеки і захищає від серйозних травм під час аварій.

Ремінь безпеки обов’язковий для всіх у машині, включаючи пасажирів на задньому сидінні. Тому невиконання цієї вимоги тягне за собою адміністративну відповідальність.

Не ігноруйте ці прості правила безпеки! Завжди пристібайте ремені безпеки, незалежно від відстані та швидкості вашої поїздки.

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору