Інформатор Калуш

ГРОШІ

У Калуші хочуть оновити під дві сотні дорожних знаків

У Калуші хочуть оновити під дві сотні дорожних знаків

КП “Міськсвітло” вже оголосило відповідну процедуру із бюджетом в 400 тисяч гривень.

Що саме планують оновлювати, розповідає Інформатор.

Від минулого року за стан дорожних знаків у Калуші відповідає КП “Міськсвітло”. Директор підприємства у жовтні минулого року говорив, що чимало з них вигоріли чи потребують іншого ремонту. Загалом, за його словами, у громаді нарахували понад тисячу дорожніх знаків. Частину з них потрібує оновлень через зношеність.

На початку липня комунальне підприємство оприлюднило інформацію про закупівлю дорожніх знаків. Придбати хочуть 171 дорожній знак, 342 кріплення та 40 металевих стійок.

Поставити таку кількість товару готові ТОВ “ДІАН ГРУП” та ТОВ “ЕПІЦЕНТР К”. Їхня цінова пропозиція різниться всього на 4,52 гривні. При цьому дешевша ціна у першого постачальника — 372 тисячі 970 гривень. Наразі він очікує рішення замовника.

У проєкті договору, який мають підписати із підрядником, йдеться, що знаки мають відповідати вимогам ДСТУ, а гарантійний строк їхньої експлуатації повинен становить 7 років від дати введення в експлуатацію. У разі виявлення дефектів товару протягом дії гарантійного терміну постачальник зобов’язаний направити фахівців для їх усунення — в 10-тиденний термін після одержання відповідного повідомлення.

Читайте також — Прямо — не головна. У Калуші встановили нові дорожні знаки | ФОТО

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору