Інформатор Калуш

ДОЛИНА

Болехівські села просять владу не ліквідовувати філії початкових класів

Болехівські села просять владу не ліквідовувати філії початкових класів

У Болехівській громаді по селах проводять громадські обговорення щодо реорганізації шкіл. Цього тижня вони відбулися у селах Козаківка та Поляниця, Гузієві та Міжріччі.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Болехівську міську раду.

Заступниця міського голови Ілона Калитин та начальник управління освіти виконавчого комітету Болехівської міської ради Богдан Мельник відвідали Козаківку та Поляницю. У цих селах, нагадаємо, ліцеї хочуть з 2025 року реорганізувати у гімназії. Схожа доля чекає й Гузіївський та Міжрічанський ліцей.

Детальніше про це у статті — У Болехові чотири ліцеї можуть стати гімназіями, а дві філії хочуть ліквідувати. Громаду кличуть на обговорення

В усіх селах присутні цікавилися, як буде забезпечено довіз учнів, скільки рейсів буде робити шкільний автобус у день, хто буде супроводжувати дітей у дорозі, станом укриттів та термінами проведення реорганізації закладів тощо.

“Жителі сіл подали пропозицію не ліквідовувати філії початкових класів, а прорахувати скільки коштів потрібно для збереження та зміни її на початкову школу”, — інформує Болехівська міська рада в дописі про громадські обговорення у Козаківці та Поляниці.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору