Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

На фасаді будинку в Калуші встановили “рекламні планшети”. Виконком дозвіл ще не дав

На фасаді будинку в Калуші монтують "рекламні планшети".

Засідання виконавчого комітету в Калуші відбудеться наступного тижня. Одне з питань, яке мають розглянути, стосується надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами на фасаді будинку №11 на вулиці Підвальній.

Інформатор помітив, що рекламні конструкції вже фактично змонтовані і навіть “введені в експлуатацію”.

За дозволом на розміщення зовнішньої реклами товариство з обмеженою відповідальністю “ОСА 2023” зверталося ще навесні. Тоді виконавчий комітет міської ради відмовив. У рішенні №68 від 26.03.2024 року зазначено:

“Відмовити товариству з обмеженою відповідальністю “ОСА 2023” у наданні дозволів на розміщення зовнішніх реклам на фасаді нежитлового приміщення на вул. Підвальна, 11 в м. Калуші у зв’язку з перенасиченням фасаду будівлі рекламними засобами (підпункт 5.3.4.3 п.4.8 Правил розміщення зовнішньої реклами на території Калуської міської територіальної громади)”.

Зараз на сайті міської ради оприлюднено новий проєкт рішення. У ньому йдеться про надання дозволу на розміщення зовнішніх реклам — спеціальних рекламних конструкцій типу “рекламний планшет”, розміром 0,65 х 0,93 метри (6 шт.) — терміном на п’ять років.

Надавати дозвіл чи ні, виконавчий комітет буде офіційно визначатися наступного тижня. Втім, станом на сьогодні рекламні конструкції вже змонтовані. В одному з шести “планшетів” вже навіть розмішену рекламу.

Нагадаємо, учора стало відомо, що в Калуші за ніч “виріс” новенький МАФ на бульварі Незалежності.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору