Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Малюю серцем”: дружина та матері загиблих Героїв переносили емоції на полотно

Матері та дружини загиблих військовослужбовців з Калуша прийняли участь у заключному етапі мистецького проєкту “Малюю серцем”.

Ділиться Інформатор.

Це вже четверта арт-сесія, яка відбувалася у стінах виставкової зали для дружин і матерів. Участь у ній взяли дружина загиблого Героя Ольга Кінаш та матері Героїв — Валентина Лазоришин, Віра Мердух, Наталія Рендзяк, Світлана Хомич.

Творчий захід відкрили дует Наталії та Олександра Левінських, які подарували присутнім виконання пісні “Намалюю”. Перенести усі емоції на полотно учасницям арт-терапії допомагали художниці Вікторія Гречко та Ольга Чолінська

Фото: “Музейно-виставковий центр”

В знак вдячності організаторам, Віра Мердух подарувала виставковій залі букет квітів, а Світлана Хомич подякувала за чуйне ставлення до сімей загиблих Героїв, що допомагає пережити біль від втрати рідної людини.

У коментарі Інформатору, мама загиблого воїна Максима Лазоришина – Валентина розповіла, що її діти спершу не повірили, що  вона намалювала картину:

Мої діти спочатку не повірили, що то я намалювала. Казали, що то не могла я намалювати. А я сказала, що з допомогою художниць помаленьку вдалося намалювати картину”

Усі роботи намальовані протягом мистецького проєкту у майбутньому візьмуть участь у виставці, яка за словами працівників “Музейно-виставкового центру”, запланована на серпень.

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору