Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Олійними фарбами: на парафії Святого Архистратига Михаїла для дітей провели майстер-клас з малювання

Дітвора мала чудову можливість поринути у прекрасний світ живопису.

Ділиться Інформатор.

Вчора, 20 липня, на парафії Святого Архистратига Михаїла (УГКЦ) пройшов майстер-клас із олійного живопису. Провела його калуська художниця Лілія Бучак. На занятті діти вперше вчилися малювати на полотні, познайомилися із олійними фарбами. Проте, це не завадило кожному учаснику мистецького майстер-класу написати власну чудову картину.

Лілія Бучак розповідала Інформатору, що вже довгий час працює з дітьми, але їй ще не доводилося проводити заняття на території храму:

“Це вперше таке заняття пройшло на території храму. Але це не перший мій досвід проведення таких занять з дітьми, проводила я такі заняття на благодійному психологічному фестивалі “Разом з тобою”, а також були такі заняття з групою дітей, які відвідували студію”

Малювати олійними фарбами вперше і у такому юному віці є дуже складно, але художниця прагнула познайомити дітей із мистецтвом. Тому темою заняття обрала – “Білий гриб, боровик”:

“Заняття було спрямоване на знайомство дітей з олійним живописом. Писати олійними фарбами в такому віці і ще вперше — це складно. Моя мета була зацікавити дітей до такого виду мистецтва, ознайомити з живописом, фарбами, розказати цікаві правила написання картини. І звичайно, це арт захід який дає можливість наповнитись позитивом і отримати свою, власноруч написану картину.”

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

 

Нагору