Інформатор Калуш

ДОЛИНА

У Вигоді скаржаться на аварійність пішохідного мосту

Бездіяльність комунальників у Вигоді неабияк турбує місцевих жителів. 

Ділиться Інформатор. 

Інфраструктура міста чи села має служити на благо населення. Вона повинна полегшувати та покращувати життя суспільства. Однак, так буває не завжди.

У смт. Вигода місцевий житель скаржиться на аварійність пішохідного мостику через який щодня рухаються дорослі та малеча. Саме діти знаходяться у найбільшому ризику травмування. Своє обурення виклав у дописі на Facebook:

Шановні керівники Вигодського комунгоспу, панове Борис і Семенюк, що вам потрібно щоб ви працювали. В цей час дуже багато людей відвідують набережну, річку і всі бачать вашу безгосподарність. Вже місяць на пішохідному містку провалились дошки, там бігають діти, будь-яка дитина може травмуватись, я вже не буду згадувати за стан дитячого і спортивного майданчика, частини якого виконують тільки декоративну роль. Я розумію немає коштів, але я не повірю, що при тій кількості пилорам в громаді не має порядних підприємців, які будуть готові дати по кілька дощок, але цим треба займатися. Не розумію, що потрібно щоб відвести воду або підсипати калюжу біля колії на центральній вулиці і не виставляти стежку із камінців. І ви пан Семенюк, якщо б витратили хоча б половину часу, який ви витратили на лобіювання ГЕС, потратили на вирішення цих проблем, все було б зроблено.”, – скаржиться місцевий житель

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору