Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші відкриють крамничку із символікою міста?

Здається, що зовсім скоро Калуш таки матиме власну крамницю із брендованою символікою міста…

Ділиться Інформатор, покликаючись на Калуську міську раду.

Про таку можливість повідомили у Калуській міській раді. Як стало відомо з допису, ГО “Вільні калуські люди” бере участь у пілотному проєкті “EU4Youth Phase III – Strengthening sustainability and social inclusion of young people”, до участі в якому відібрано 8 молодіжних центрів з усієї України.

Мер Калуша Андрій Найда мав відео-зустріч із головою ГО “Вільні калуські люди” Вікторією Переймою та графічним дизайнером Олегом Білим, який створив “айдентику” Калуша. Відповідно до проєкту планується випуск одягу, сувенірів та предметів побуту із зображеннями історичних подій, особистостей, що пов’язані із нашим містом”.

“Ідея МЦ «Хаб 93» – «Kalush Merch» (крамничка мерчу Калуша) – стильний молодіжний одяг, сувеніри та предмети побуту із зображеннями визначних історичних осіб, творів, історій – усього, що пов’язане з містом і нагадуватиме його. Команда реалізаторів проєкту зазначає, що товари та продукція матимуть певні тематичні колекції (дропи), наприклад: Kalush official; Bandera official; Kalush industrial; Kalush musical; Kalush historical; Kalush delicious; легенди Калуша; меми Калуша. Це стане дієвою промоцією Калуша. Важливо й те, що продукція виготовлятиметься у співпраці з місцевими підприємцями.”, — повідомили у КМР

Фото: Калуська міська рада

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору