Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Студінці прокладають нове дорожнє полотно | ФОТОФАКТ

Дорога раніше була всіяна ямами, а шлях до Бурштина розтягався чи не на дві години. 

Ділиться Інформатор.

Читачі поділилися із нами світлинами наявного стану дороги у селі Студінка.  Дорогу, за словами місцевих жителів, розпочали асфальтувати, однак зробили це приблизно на 65-70%. Однак, все ще є ділянки, де зрізане полотно, яке чекає на процес асфальтування. Один із місцевих мешканців, що часто користується даною ділянкою дороги прокоментував ситуацію із ремонтом:

“Є ще проблемні ділянки, але в цілому десь на 65-70% дорожники залатали. Вони шматками по 10 м зрізали, грейдерами зчистили по боках і залатали полотно. Коли я їхав, то воно було ще чорнове, тобто не повністю завершена робота, але були ділянки, які позначені відповідними знаками, що ведуться ремонтні роботи і власне ті ділянки були закладені на фінальній стадії. То по факту вже би мали бути готові. Я думаю, що ті початкові були на початковій стадії, тобто перший шар викладався. В цілому це добрий знак, що дорогу роблять”. 

Раніше Інформатор писав, що дорога Р-84 Бібрка – Калуш – Бурштин на ділянках між селами Студінка та Середній Бабин знаходиться у жахливому стані та потребує ремонту. На інформаційний запит нашого видання щодо ремонту дороги у зазначених селах, у Державній службі  відновлення і розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області повідомили, що в планах виконання робіт з ремонту окремих ділянок дорожнього покриття у цьому році за кошти держбюджету.

Читайте також Легіон ям: місцевий житель скаржиться на стан дороги у Студінці та Середньому Бабині

Біля Калуша почали ремонтувати дорогу в напрямку Бурштина

То буде ремонт чи ні? Дорожники відповіли, коли буде поліпшення на трасі з Калуша до Бурштина

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору