Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Смішні дівчата: у Калуші відбудеться благодійний вечір від Підпільного стендапу

Смішні дівчата: у Калуші відбудеться благодійний вечір від Підпільного стендапу

І знову гумор допомагатиме підтримувати наших захисників! За кілька тижнів у Калуші відбудеться стендап концерт за участі відомих українських комікес.

Анонсує Інформатор.

У неділю, 11 серпня, в незвичайні локації, дворику Палацу культури “Мінерал”, о 19:00 в рамках всеукраїнського туру відбудеться стендап вечір комікес Лани Чубахи та Каті Федоркової зі столичної формації “Підпільний стендап”.

“Ну що товариство, якщо зійдуться зорі і не почнеться ядерна війна, то 11 серпня в місті Калуш відбудеться стендап концерт! Маємо честь, адже в Калуш приїдуть дівчата з Підпільного стендапу. Стендап цих комікес насичений роздумами (і навіть жартами) про життя в сучасних українських реаліях, дорослішання і, чого вже приховувати, старіння, вічний пошук себе в професіях та стосунках, а також про найголовніше у всесвіті — їх домашніх улюбленців”, — ділиться співорганізатор Влад Німак.

Також під час концерту відбудеться благодійний аукціон, частина коштів з якого піде на підтримку підрозділу аеророзвідки УДА в якій служить Владислав.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору