Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуські правоохоронці розповіли скільки зниклих дітей вдалося знайти за перше півріччя 2024 року

Діти можуть зникнути через різні причини та обставини, тому поліція оперативно реагує на дані повідомлення та за лічені години знаходить зниклих.

Ділиться Інформатор, покликаючись на Поліцію Калущини.

За даними Калуського районного відділу поліції, за перше півріччя 2024 р. вдалося розшукати 9 зниклих дітей. Також ювенальна превенція притягнула до адміністративної відповідальності 52 батьків за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей). З них 6 батьків, чиї діти покидали свої домівки.

“Слід зазначити, що поліцейські Калущини щоденно дбають про безпеку дітлахів, систематично проводять зустрічі з дітьми не тільки під час навчального процесу в освітніх закладах, а й під час їхнього відпочинку: проводять інтерактивні заняття і організовують цікаве дозвілля, не залишаючи поза увагою нікого.”, — повідомили калуські правоохоронці.

З дітьми та батьками поліцейські проводять профілактичні бесіди, під час яких, батькам наголошують на необхідності зацікавленості дозвіллям дітей та більшого проведення часу разом.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору