Інформатор Калуш

ДОЛИНА

Мальовничість Лисої гори на Долинщині | Калущина туристична

Калущина славиться не лише своєю багатогранною історією повстанської боротьби, але й гірськими краєвидами…

Ділиться Інформатор.

Користувач Sergiy You опублікував на своїй сторінці в Facebook світлини Лисої гори, що знаходиться на Долинщині. Допис отримав шалену підтримку у вигляді репостів — їх назбиралося аж 69. Незабарилися й коментарі. Зокрема Олександр Мальон під дописом написав наступне:

“О, люблю її. Може восени знову доберусь. Чудовий підйом, гарні краєвиди. Мене всі місцеві лякали ведмедями, не зустрів.”

Автор світлин Сергій у розмові з Інформатором розповів, що в гори ходить більше  17 років і вони є своєрідним наркотиком для чоловіка:

“В гори ходжу вже 17 років . До того все їздив з батьками то на гриби ягоди малину. Ще пригадую Брошнівську колейку дрезину і поїздки в гори за дарами природи разом з батьками. Та любов до гір та колії так і залишилась в серці на вік. 

Для мене гори як наркотик це моя свого роду дофамінова залежність . Як два тижні посиджу дома то відчуваю що чогось не вистачає . І сумно стає дивний такий стан то не всім зрозуміти.”

Додамо, що Лиса гора знаходиться у колишньому Долинському районі. Перед нею розміщені села Пшеничники, Новий Мізунь, Новошин та Шевченкове. Висота гори становить 1158,7 м. 

Пропонуємо і вам з нами глянути на гірські краєвиди Долинщини: 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору