Інформатор Калуш

ВЛАДА

Проблеми з виплатою зарплати в ТОВ «Карпатнафтохім»: працівники продовжують залишатися без грошей

Проблеми з виплатою зарплати в ТОВ «Карпатнафтохім»: працівники продовжують залишатися без грошей

У ТОВ «Карпатнафтохім» ситуація з виплатою заробітної плати досягла критичної межі. Працівники компанії вже з жовтня минулого року фактично не отримують заробіток, що призводить до масового звільнення і загрози для функціонування об’єктів критичної інфраструктури.

Інформатор посилається на Калуську міську адміністрацію.

З жовтня минулого року працівники нафтохімічного товариства фактично не отримують заробітну плату за виконану роботу. Їм періодично видають лише невеликі суми – тисячу-дві гривні. У зв’язку з цим, люди постійно подають заяви на звільнення.

Проблему, яка набула розголосу у червні, продовжують ігнорувати. Незважаючи на засідання міської комісії ТЕБ та НС та попередню передачу 500 тис. гривень від Калуської міської ради ТОВ «Карпатнафтохім», питання невиплати заробітної плати залишається невирішеним.

Сьогодні, 24 липня, працівники товариства знову зустрілися з міським головою Калуша Андрієм Найдою, наголошуючи на тому, що ситуація є критичною, оскільки працівники не отримують гроші за свою роботу. «Ми не розуміємо позиції власників компанії. Люди не знають, що робити далі, і вже три працівники написали заяви на звільнення вчора. Така небезпечна ситуація ще не траплялася», – зазначив Андрій Найда.

Влада ініціювала термінову зустріч з власниками ТОВ «Карпатнафтохім». «Сподіваюся на діалог і хоча б онлайн-зв’язок, щоб з’ясувати подальші кроки у вирішенні проблеми. У разі подальшого звільнення працівників відсутність кваліфікованих фахівців може загрожувати функціонуванню об’єктів критичної інфраструктури, зокрема очисних споруд», – повідомив міський голова Калуша Андрій Найда.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору