Інформатор Калуш

ТРЕШ

Техніка поїхала — дорога посипалася. За Студінкою покращення на трасі протрималися три дні | ФОТОФАКТ

Техніка поїхала — дорога посипалася. За Студінкою покращення на трасі протрималися три дні | ФОТОФАКТ

Всі дороги ведуть до Калуша, але, на жаль, не всі з них в хорошому стані. Тим не менш, дорожні служби намагаються покращити ситуацію.

Ділиться Інформатор.

Проте, часто робота з проблемними ділянками починається через скарги місцевих мешканців та водіїв, які часто користуються тією чи іншою дорогою. Така ж доля спіткала й відрізок дороги Р-84 Бібрка – Калуш – Бурштин на ділянках між селами Студінка та Середній Бабин.

І вже у понеділок, 22 липня, після кількох днів невтомної роботи Державна служба відновлення і розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області завершила ремонт асфальтного покриття.

На жаль, як кажуть, “не довго грала музика”…

Сьогодні, 24 липня, один з читачів нашого видання надіслав фото зроблені на відрізку дороги за Студінкою перед Середнім Бабиним. І, як бачимо, попри нове покриття, проблема продовжила себе проявляти.  Роботи на ділянці дороги Р-84 Бібрка – Бурштин – Калуш виконувала підрядна організація Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області — ТОВ “ПБС”. Ми звернулися за коментарем до головного інженера підприємства Володимира Бигара:

“На цій ділянці дороги була велика ямковість, а треба було забезпечити належний проїзд значної кількості великовагового транспорту, що перевозить стратегічно важливі вантажі,— повідомив Володимир Степанович. — Тому Службою відновлення прийнято рішення провести ремонт найбільш зруйнованих ділянок доріг за рахунок коштів з експлуатаційного утримання, оскільки кошти на капітальний ремонт не передбачені. Роботи проводилися в умовах великої спеки. На жаль, водії великовагових транспортних засобів не зважали на попередження регулювальників руху під час робіт і поїхали щойно влаштованим покриттям, по свіжому асфальтобетону, що спричинило його просідання. Інспектор Служби відновлення вказав нам на виявлені недоліки, які ми найближчим часом власним коштом усунемо. Дякуємо за розуміння”.

Читайте також Легіон ям: місцевий житель скаржиться на стан дороги у Студінці та Середньому Бабині

Біля Калуша почали ремонтувати дорогу в напрямку Бурштина

То буде ремонт чи ні? Дорожники відповіли, коли буде поліпшення на трасі з Калуша до Бурштина

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору