Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Нехай Найда нам носить пенсії” — в Хотіні з’явилася пенсійна проблема

Жителі мікрорайону Хотінь продовжують скаржитися на неможливість отримання виплат на відділенні пошти.

Ділиться Інформатор.

На пленарному засіданні 69 сесії Калуської міської ради депутат Юрій Погинайко звернувся до депутатів з проблемою відділення пошти у мікрорайоні Хотінь. До нього звертаються мешканці даного району зі скаргами стосовно відсутності можливості отримання пенсій на відділенні Укрпошти:

“За останній тиждень до мене було 5 дзвінків мінімум. Я розумію, що це питання не вирішене. Громадяни звертають буквально не в істериці, нехай Найда нам носить пенсії, якщо нам поштарка не може принести. Як варіант можливо аби то відділення працювало 2 дні або звертатися до Калуського керівництва “Укрпошти”, щоб та працівниця відносилася відповідальніше”, – звернувся до депутатів Юрій Погинайко

Мешканці Хотіня наголошують на тому, що у житловому масиві відсутні банкомати, щоб знімати готівку:

“Громадяни кажуть, що в мікрорайоні Хотінь взагалі немає жодного банкомата. Можливо звернутися до банків чи до будь-якого іншого комерційного приміщення, де б поставили банкомат. Можливо не Укрпошта має здійснювати ті послуги. Можливо, підняти те питання вище. Нехай може “Нова Пошта” грубо кажучи має угоду з Пенсійним Фондом. Це питання треба вирішити”.

Міський голова Калуша зауважив, що ця проблема існує у всіх громадах області, а місто неодноразово зверталося з приводу даного питання до Укрпошти і до Івано-Франківської ОДА:

“Ми вже писали не одне звернення на керівництво Укрпошти, облдержадміністрації. Навіть мала бути нарада голови ОДА з керівництвом Укрпошти. Тому що це питання не тільки Калуської громади, а питання усіх громад Івано-Франківської області. На жаль, керівництво Укрпошти на цю нараду не прийшло, не зрозуміло чому. Чекаємо подальших дій від них”  

Додамо, що про понад місяць тому жителі Хотіня збирали підписи за збереження відділення Укрпошти у мікрорайоні. Про це ми писали у матеріалі — Хотінь залишиться без пошти? Люди зібрали підписи і пішли до влади

 

Ярослав Куцій 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору