Інформатор Калуш

ВЛАДА

Новий етап підтримки наших захисників: квадрокоптери для фронту

Новий етап підтримки наших захисників: квадрокоптери для фронту

Сучасні технології та швидкість реагування допомагають українським захисникам ставати ще ефективнішими на фронті. Лише кілька днів тому нові квадрокоптери були доставлені на передову, і вже сьогодні вони активно підтримують наших бійців у важких умовах Донецького напрямку.

Інформатор ділиться посилаючись на Болехівську міську раду.

Не так давно Болехівська міська рада передала Благодійній організації “Благодійний фонд Волонтери Болехівщини” квадрокоптери DJI Mavic. Завдяки оперативності українського поштового оператора «Нова пошта», це обладнання безкоштовно надіслали бійцям, які служать на Донецькому напрямку.

Сьогодні ці квадрокоптери вже активно використовуються нашими захисниками для розвідки, коригування артилерійського вогню та інших завдань на фронті. Окрім того, на бойових позиціях на сході фронту вже перебувають два додаткові дрони, які також були придбані міською радою у рамках соціальної Програми «Підтримка Збройних Сил України». Невтомні волонтери з благодійного фонду передали ці апарати бійцям.

Щит і міць нашої країни та всієї Європи!

Щит і міць нашої країни та всієї Європи!

Військові висловлюють щиру подяку за надану допомогу, зазначаючи, що сучасні квадрокоптери вже сприяють ефективному виконанню завдань на фронті. Висловлюємо вдячність за мужність та витримку наших захисників і бажаємо їм безпеки та швидкого повернення до рідних.

Слава Україні! Героям слава!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору