Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Брошнів-Осадська громада попрощалася ще з одним Героєм

Сумна звістка: Брошнів-Осадська громада втратила ще одного Героя

І вже вкотре не обминає біда нашу громаду. Громада попрощалася з героєм, жителем села Раків Лавріва Миколою, чиє життя забрала війна, розв’язана загарбницькою Росією. Сумна звістка про його смерть надійшла з Харківщини, і ми глибоко сумуємо за нашим захисником.

Інформатор ділиться посилаючись на Брошнів-Осадську громаду.

З 24 лютого 2023 року Микола Лаврів став на захист рідної землі, служив водієм радіотелефоністом. Під час несення служби отримав поранення, про яке рідним сказав: «То незначне, все добре».

Він воював під Бахмутом, Часовим Яром, Костянтинівкою. Під час виконання бойового завдання у районі населеного пункту Стариця Харківської області отримав тяжкі поранення внаслідок влучання FPV-БПЛА. Попри всі намагання лікарів 15 липня 2024 року військовослужбовець Збройних Сил України Лаврів Микола Васильович – наш славний Герой-земляк – помер. Смерть Миколи — це велика втрата не лише для родини та рідного села, а й для всієї України.

24 липня 2024 року в селі Раків Брошнів-Осадська громада схилила голови у глибокій скорботі. Серце крається від жалю і болить душа за мужнього Героя, який віддав за нас найцінніше – своє життя. Йому навіки залишилось 28 років.

Народився Микола 19 грудня 1995 року. Був добрим і спокійним хлопцем, хорошою і послушною дитиною для батьків. Після школи у Брошнівському професійному лісопромисловому ліцеї здобув фах маляра-штукатура, плиточника. Наступні 8 років працював оператором екскаватора у ТОВ “БУДТЕХ-ДОЛИНА”, підробляв у службі Таксі м. Долина, а пізніше у приватному підприємстві «Сервіз Будмонтаж».

У 2021 році поєднав свою долю з Іриною, народився син Даніель. На жаль, сімейне життя не склалося. Як і всі молоді люди, він будував плани на майбутнє, мріяв щось змінити у своєму житті, але все змінила віроломна війна.

Війна забирає найкращих. Герої не вмирають!

Вічна і світла пам’ять! Нехай душа загиблого Миколи знайде вічний спокій. Слава героям!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору