Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Сюрприз на День народження: у Калуші знайшлась щасливиця, яка виграла 190 тисяч гривень

Щасливиця знайшлася! — "Лото-Забава" розповіла хто виграв 190 тисяч гривень

Як виявилось, переможцем національної лотереї про яку ми нещодавно писали, стала жінка, а не чоловік.

Ділиться Інформатор, покликаючись на Державну лотерею МСЛ.

Йдеться про виграш в лотереї “Лото-Забава” у розмірі 190 000 гривень. Звати щасливицю пані Марія, і виграшний квиток вона придбала як подарунок собі на день народження.

“Час від часу я купую лотереї, і оскільки наближався мій день народження, я вирішила зробити собі символічний подарунок у вигляді трьох лотерейних білетів. Мабуть, усі вірять у дива чи очікують сюрпризи у свій день народження, тому весь святковий тиждень я відчувала, що щось хороше має статися”, — розповідає пані Марія.

Дізналася приємну новину жінка у точці продажу лотерей на вулиці Дзвонарська, 14,  у кіоску супермаркету “Гостинний Дім”.

“Я повернулася додому неймовірно щаслива, а тут приходить мій брат і каже: “Слухай, я десь прочитав, що у Калуші виграли у “Лото-Забава”, ти часом не купувала лотереї? Може, це тобі пощастило?”. А я йому: “Ну сідай, зараз я тебе здивую!”», – пригадує пані Марія. «Він був шокований новиною. Мабуть, тепер у «Лото-Забава» буде ще один учасник”, — додала вона.

Наразі пані Марія ще не визначилась на що витратить виграну суму, проте запевнила, що це стане чудовим доповненням до її невеликої пенсії.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору