Інформатор Калуш

ДОЛИНА

Коли очікувати виступи спортсменок із Калущини на Олімпійських Іграх у Парижі

Олімпійські Ігри офіційно розпочато, тому постає важливе питання, коли спортсменки із Прикарпаття виступатимуть на Олімпіаді. 

Ділиться Інформатор.

Як відомо із розкладу Олімпійських Ігор, змагання для скороходки Ганни Шевчук розпочнуться 7 серпня, адже саме в цей день пройдуть змагання з ходьби.

Турнір із вільної боротьби серед жінок проходитиме протягом 5-10 серпня. Тому саме у ці дати слід очікувати виступи Оксани Лівач із Долини. 

Окрім представниць із Калуського району, до Олімпійської збірної ввійшли дві франківки — Людмила Лузан та Анна Лащевська. 

Досвідчена каноїстка Людмила Лузан розпочне свої виступи на Іграх 7 серпня у категорії каное-одиначка, а наступного дня у категорії каное-двійка. Гімнастка із Івано-Франківська Анна Лащевська виступатиме 1,3,4 та 5 серпня. На неї чекатимуть змагання у таких дисциплінах: колода, опорний стрибок, різновисокі бруси, вільні вправи та багатоборство.

Де можна переглянути Олімпійські Ігри

Офіційним транслятором ХХХІІІ Олімпійських Ігор в Україні є “Суспільне”. Безкоштовно можна переглянути на телеканалі “Суспільне Спорт” та регіональних каналах “Суспільного”. У нашій області — на телеканалі “Суспільне Івано-Франківськ”.

Також можливість переглянути Олімпійські Ігри будуть доступні на медіасервісі “Меgogo”, а саме у розділі “Спорт”

Іноземною мовою трансляцію кожного дня Ігор транслюватимуться на офіційному сайті Міжнародного Олімпійського Комітету

Вболівати за Олімпійську збірну України можна буде з 10 ранку до опівночі кожного дня Олімпіади.

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору