Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Музика не замінює терапію. Але може бути суттєвою допомогою | ІНФОПЛЕЙЛИСТ №8

Готові до нової порції кльової української музики? Сьогодні ми знову зібрали для вас найкраще!

Ділиться Інформатор.

Alice Change — Не вистачає помсти

Таня (справжнє ім’я виконавиці) зібрала новий альбом важких хітів під назвою ALICE REVENGE. І зробила це надзвичайно потужно, витончено та творчо. Кожна з семи пісень отримала власний кліп. Зазвичай жоден музикант чи гурт так не ризикують, адже кожна пісня по-різному відгукується в авдиторії, проте, Alice Change побачила в цьому унікальну можливість… розповісти про себе, свої болі, страхи і речі, які роблять її щасливою. Тим самим закликаючи всіх нас проговорити це й так само відпустити.

Цей трек занурює нас у стани фронтвумен гурту, який переживали, мабуть, усі ми — зрадженість та злість. Грунтом саме для цієї пісні стали зруйновані стосунки, в яких дівчина виявилась третьою зайвою. А що робить зраджена й покинута людина? Правильно, мстить.

Тепер уявіть, яка енергетика присутня в цій пісні…

MONATIK — Не Мине

З кожною новою піснею і кліпом Дмитро не тільки реабілітується від російськомовного контенту, який він колись створював, а схоже, й знаходить нову формулу успіху. Ледь не кожна його пісня міцно засідає в голові й плеєрі, й стає хітом. Що більше, в новій роботі він розкривається ще більше, й постає перед нами ше і як художник. Окрім шаленої хореографії та особливого вайбу MONATIKА і цьому кліпі вперше з’являються його власні полотна, що складають колекцію “The Views”.

ДК Енергетик — Ластівка

Київський постпанк гурт “ДК Енергетик” вміє заворожувати цікавим (і що цікаво, несподівано свіжим) звучанням доволі старого музичного жанру. Додає балів і те, що в цій ніші у хлопців практично немає конкурентів. Після шаленого успіху пісень “Юність” і “Шлях”, гурт продовжує створювати матеріал, який заслуговує отримати місце у вашому плейлисті.

Цього разу “ДК Енергетик” обирає доволі цікаву тему. Пісня “Ластівка” —  присвята всім, хто “одружений” зі своєю роботою, а також алегорія на довготривале подружнє життя. Як це поєднується? Слухайте:

O.TORVALD — Я хворий

Війна змінила на всіх. Змінився і легендарний гурт O.TORVALD, який ледь не розпався після початку повномасштабного вторгнення. Женя Галич (фронтмен) борючись з власними демонами після служби в ЗСУ та депресією вже хотів розпустити гурт і назавжди відгородитися від музики. Але… “внутрішній вогонь” взяв гору і заставив Галича та компанію взяти до рук інструменти. Це стало своєрідною терапією, яка згодом перетворилась в новий альбом гурту — “Втома”. Тут хлопці діляться досвідом лікування від пост-травматичного синдрому, і ностальгією за минулим, і болем сьогодення.

Трек “Я хворий” — про бажання вилікуватись.

“Якщо ви відчуваєте роздратованість, злість, сум, втому та інші складні емоції — зверніться за допомогою. Психотерапія це не соромно. Музика не замінює терапію. Але може бути суттєвою допомогою. Приходьте вивільняти свої почуття та “лікуватися” на концерти O.Torvald”, — зазначає Женя перед переглядом кліпу.

 

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору