Калуш До сайту

У Калуші відбудеться патріотичний забіг. До участі запрошують всіх охочих

Калуська громада візьме участь у традиційному щорічному патріотичному забігу “Шаную воїнів, біжу за Героїв України”. Захід запланований на 31 серпня.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Калуську міську раду.

Забіг відбудеться 31 серпня о 10:00. Про місце проведення акції учасників буде повідомлено додатково.

Наразі всіх мешканців та гостей громади організатори запрошують доєднатися до ініціативи. Реєстрація триватиме до 13 серпня за посиланням — https://timer.newrun.com.ua/event/121

“Охочих взяти участь у акції від Калуської міської територіальної громади просимо повідомити управління молоді та спорту Калуської міської ради kalushsport@ukr.net. Приєднуйтесь до цієї важливої акції. Гуртуймося навколо пам’яті про волелюбних Захисників, які віддали за Україну найцінніше – власне життя!” — йдеться в анонсі.

Нагадаємо, акція була започаткована шість років тому батьком загиблого воїна АТО Олексія Дурмасенка. До забігу, що приурочений Дню пам’яті Захисників України, одразу доєдналося чимало громад в Україні та за її межами. Традиційний забіг став чудовою можливістю підтримати усіх, хто бореться із ворогом на фронті, підняти патріотичний дух та вшанувати пам’ять полеглих Героїв.

Минулого року в Калуші до забігу зголосилося 200 учасників. Серед них були і спортсмени-професіонали, і члени сімей загиблих Героїв, а також юні вихованці спортивної школи й спортивних клубів, депутати та інші охочі. Забіг, дистанція якого становила 2,675 км, не був змагальним.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08