Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

В Україні — загальнонаціональна хвилина мовчання. Згадуємо Володимира Кондрата

Поіменно згадуємо всіх захисників із Калущини, життя яких обірвала війна. Їхні імена мають бути навіки закарбовані в пам’яті нашого нескореного народу.

Разом із Інформатором згадайте сьогодні про Володимира Кондрата — старшого сержанта, командира 3 відділення спеціального призначення 1 взводу спеціального призначення 1 роти спеціального призначення.

Володимир Кондрат народився 23 березня 1979 року у багатодітній сім’ї. Проживав у селі Бубнище Калуського району. Володимир був позитивною та енергійною людиною, любив робити добрі справи. Знав: треба зробити — зробив, треба допомогти — допоміг.

Був батьком дев’яти дітей, але з перших днів повномасштабного вторгнення пішов добровольцем на фронт. Воїн у березні 2023 року повернувся з війни додому, зводив прибудову до свого будинку. Коли закінчив роботу, підписав контракт і 8 травня 2023 року знову пішов на фронт. Вдруге пішов на фронт через сина, який також підписав контракт із ЗСУ і нині воює. Казав: “Мій син служить. Я ж не можу залишатися тут, коли вони там захищають нашу землю. Тим більше там — мій син”. І він не зміг встояти, зібрався і пішов.

Герой загинув 27 липня 2023 року біля населеного пункту Ямпіль Краматорського району Донецької області внаслідок артилерійського обстрілу від поранень несумісних з життям. Поховали воїна на кладовищі рідного села Бубнище

Памʼятаймо, яку ціну заплатили за наше майбутнє Герої-земляки. Світла пам’ять!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору