Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуські шахісти знову успішні: європейські досягнення наших спортсменів

Шахи

Минулих вихідних шахісти з Калуша знову довели свій високий рівень майстерності, виступивши на змаганнях різного рівня та здобувши чимало нагород. Завдяки наполегливій праці та відданості своїй справі, вони досягли значних успіхів, які заслуговують на особливу увагу.

Інформатор ділиться, посилаючись на Калуську міську раду.

Чемпіон України і Європи зі швидких і класичних шахів, майстер спорту України Валентин Прокоф’єв здобув високе восьме місце на турнірі Czech Open-2024 у чеському місті Пардубіце. На початку змагань калушанин був лише 33-м за рейтингом, але зумів показати видатний результат, вдруге виконавши норму міжнародного майстра. Щоб отримати звання майстра спорту міжнародного класу, молодому шахісту необхідно виконати цю норму ще один раз.

Максим Гречаний, учень Калуського ліцею ім. Дмитра Бахматюка, також досяг значних успіхів. У складі команди Івано-Франківської області він виборов срібну нагороду у швидких шахах та бронзову медаль у бліц-грі на командному чемпіонаті України серед юнаків до 16 років, який відбувся 27-28 липня у Вінниці.

“Вітаємо Валентина Прокоф’єва (тренер ВалерійГриньов) та Максима Гречаного (тренер Данило Шкуран) і бажаємо подальших успіхів!”, – йдеться в дописі Калуської міської ради.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору