Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Пес Патрон у відпустці підкорив Говерлу | ФОТОФАКТ

Службовий пес Патрон, який став відомим на початку повномасштабного вторгнення має невеличку відпустку та часу даремно не марнує.

Про це йдеться на інстаграм-сторінці Патрона, повідомляє Інформатор.

Собака підкорив найвищу гірську вершину України — Говерлу. Шлях був не легким, однак, як йдеться у дописі собака щасливий, що побачив “наші Карпати” та відчув себе “малим і великим водночас”:

“Тут, у горах, відчув себе малим та великим одночасно. Бо наче ось вона — могутня Говерла. Але якщо дивитися на неї з підніжжя, то вершина вміщається на кінчику мого носа. Та коли почав підніматися, то втома гуде в ногах ще до першої полонини. А далі — краса без кінця. Сідаю перепочити, підкріпитися, помилуватися природою і відчуваю, як вона ділиться зі мною своєю силою. Шум лісу, дзюрчання річки та навіть дзвіночки у корівок на шиї гомонять одне: “Все вийде, ти зможеш, вперед!”. Втома зникає швиденько. І далі мчу вгору, аж доки смачнюща вода із гірського струмка не змусить зупинитися.”

На сторінці додають, що пес Патрон “ще ніколи не був так близько до хмар”:

“А на вершині розумію, що ще ніколи не був так близько до хмар. Але й до землі теж, бо мої очі вперше можуть охопити так багато простору. Дивлюся на сусідні гори, на безкрайні ліси, на далекі полонини і ще раз переконуюся: такою гарною є наша Україна. Михайло протягує мені шматок сиру, бо на спуск теж потрібні сили. Жую його і, здається, підкріплюся не лише ним…”, — йдеться у дописі

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору