Калуш До сайту

Де лавочки? Як виглядає новозбудована автостанція сьогодні | ФОТО

Новозбудована автостанція, яку планують в тестовому режимі запускати в роботу цього тижня, викликала жвавий інтерес серед калушан. Інформатор отримав кільканадцять запитів щодо того, чи є там лавочки. 

Питання про лавочки виникло напередодні, після публікації статті “Міські, сільські, франківські: як від суботи курсуватимуть автобуси через нову автостанцію в Калуші?” Інформатор зокрема з’ясовував, як це вплине на “сільські” рейси і чи будуть вони тепер їхати не містом, а об’їзною. А також — чи заїжджатимуть на автостанцію міські маршрутки.

Натомість у коментарях нам “насипали” питань щодо лавочок. Ось деякі з них:

“Чому не зробили на зупинці лавочки для людей і накриття від дощу? Це якась пародія. Як люди похилого віку зможуть вистояти, очікуючи автобуса чи під час дощу стояти піп парасолями?”

“Дійсно, а де лавочки, куди присісти мають люди”

“Дашка ніякого немає, якщо буде дощ або сніг падати, де люди мають стояти?”

Сьогодні можемо стверджувати: лавочки — є. Їх встановили і на вулиці, і в середині приміщення. Будь-якого накриття над лавками наразі не видно. Щоправда, навряд чи воно буде необхідним, адже від дощу чи холоду цілком зручно буде сховатися всередині приміщення.

Також наразі видно, що вже є платформи для автобусів, місця для паркування та сміттєві контейнери.

Нагадаємо, поки що автостанція працюватиме в тестовому режимі — близько тижня-двох. Дати офіційного відкриття наразі ще не визначено.

Нагадаємо, на сесії міської ради минулого тижня йшлося про затвердження програми фінансової підтримки комунального  підприємства на 2025 рік в сумі, що перевищує 1 мільйон гривень.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08