Калуш До сайту

Чи припинить роботу автостанція на вулиці Привокзальній у Калуші?

Тестовий режим новозбудованої автостанції на вулиці Ринковій у Калуші розпочнеться вже післязавтра. Чи означає це, що через залізничний вокзал автобуси більше не курсуватимуть, а квитки у касі автостанції на вулиці Привокзальній не продаватимуть?

Інформатор з’ясовував й одразу дає відповідь: ні, не означає. Принаймні, поки що.

У касі автостанції на вокзалі диспетчери повідомили, що ніяких змін у їхній роботі найближчим часом не планується. І цього тижня, і наступного квитки в усіх напрямках вони продаватимуть, а автобуси заїжджатимуть на автостанцію, як і раніше.

Водій одного з міжміських рейсів повідомив, що ніяких вказівок від свого керівництва щодо зміни маршруту руху він, станом на сьогодні, не отримував. Через нову автостанцію їхати не буде, адже його маршрут узагалі не пролягає через Калуш (заїжджає з об’їзної від Хотіня на вокзал і далі їде у напрямку Долини). А його колега на міжнародному рейсі узагалі каже, що не знав про якусь нову автостанцію у Калуші.

Наразі, поки йтиме тестовий період запуску роботи нової автостанції, ніяких змін в організації руху через основний вокзал міста не планується, підтвердили Інформатору і в Калуській міській раді.

Нагадаємо, уже найближчої суботи має запрацювати новозбудована автостанція на вулиці Ринковій у Калуші. З цього дня автобуси мають починати свій маршрут саме тут. Раніше ми вже розповідали. як це вплине на “сільські” рейси і чи будуть вони тепер їхати не містом, а об’їзною. А також — чи заїжджатимуть на автостанцію міські маршрутки.

До теми: Де лавочки? Як виглядає новозбудована автостанція сьогодні | ФОТО

Нагадаємо, поки що автостанція працюватиме в тестовому режимі — близько тижня-двох. Дати офіційного відкриття наразі ще не визначено.

Нагадаємо, на сесії міської ради минулого тижня йшлося про затвердження програми фінансової підтримки комунального  підприємства на 2025 рік в сумі, що перевищує 1 мільйон гривень.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08