Калуш До сайту

На Калущині сталася ДТП: постраждала 66-річна велосипедистка

В Болехівській територіальній громаді сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждала велосипедистка. Наразі поліція встановлює всі обставини аварії.

Інформатор повідомляє, посилаючись на поліцію Івано-Франківської області.

31 липня до поліції надійшло повідомлення про ДТП в Болехівській територіальній громаді. На місце події була скерована слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що 40-річний водій автомобіля “Шкода”, мешканець села Гошів, рухаючись дорогою Н-10 Стрий-Чернівці, не врахував дорожні обставини, не обрав безпечну дистанцію та допустив зіткнення з 66-річною велосипедисткою. Жінка їхала в попутному напрямку та раптово здійснила поворот ліворуч.

Постраждалу велосипедистку з тілесними ушкодженнями доставили до місцевої лікарні. Водія автомобіля перевірили на стан сп’яніння – він був тверезий.

За фактом ДТП поліція розпочала кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Поліція Івано-Франківщини закликає всіх учасників дорожнього руху дотримуватись правил, бути обережними на дорогах, обирати безпечний швидкісний режим та уникати ризикованих маневрувань.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08