Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

В Україні — загальнонаціональна хвилина мовчання. Згадуємо Михайла Слюсаря

Згадуємо Михайла Слюсаря

Поіменно згадуємо всіх захисників із Калущини, життя яких обірвала війна. Їхні імена мають бути навіки закарбовані в пам’яті нашого нескореного народу.

Разом із Інформатором згадайте сьогодні про Михайла Слюсаря — солдата 79-го батальйону 102 окремої бригади територіальної оборони.

Михайло Слюсар народився 2 березня 1986 року у селі Середній Бабин Калуської громади. Мав чотири сестри. Навчався у місцевій початковій школі, а потім — у Войнилівській загальноосвітній школі. В 2001 році вступив до професійно-технічного училища №34, здобув освіту водія та працював за фахом на комбікормовому заводі.

У молодому віці залишився без батька. Жив із мамою та наймолодшою сестрою. Дуже любив сестер, племінників… Був працьовитим, захоплювався риболовлею, футболом…

5 березня 2017 року Михайло Слюсар підписав контракт на військову службу. Підготовку проходив у 169 навчальному центрі імені князя Ярослава Мудрого, більш відомому як “Десна”. Служив у 110-й окремій механізованій бригаді імені Генерала хорунжого Марка Безручка. У липні того ж року був направлений у зону бойових дій — місто Попасну, що на Луганщині. Ніколи не вважав себе героєм, хоча багато чого пройшов.

7 березня 2022 року знову сміливо став до боротьби проти російського окупанта. Служив водієм розвідувального відділення розвідувального взводу. Мужньо виконував бойові завдання на території населених пунктів Ізюм Харківської області; Лиман, Піски, Кремінець Донецької області; Гуляйполе Запорізької області.

2 серпня 2023 року серце захисника перестало битися у міській клінічній лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги міста Запоріжжя.

Свій останній спочинок Герой знайшов 6 серпня 2023 року на кладовищі у рідному селі. 

Памʼятаймо, яку ціну заплатили за наше майбутнє Герої-земляки. Світла пам’ять!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору