Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

До кольорУ, до виборУ | ІНФОПЛЕЙЛИСТ №9

Цього тижня зібрали чотири пісні для найширшої авдиторії.

Ділиться Інформатор.

Small Depo feat. INGRET – Вічність

У дуеті двох молодих виконавців народилась неймовірно чуттєва інді-композиція, яка заслуговує потрапити до вашого плейлисту. Вона впевнено балансує між Еросом і Танатосом. Пісня про кохання, близькість, можливість втрати й відчуття смерті. А все, що опісля — вічність разом.

Chico & Qatoshi – П’яний соціум

Несподівано в нашій музичній рубриці опинився максимально танцювальний трек. Про якусь глибину тексту тут не йдеться. Проте, це доволі чудовий трек, щоб посидіти в компанії друзів.

Pivovarov Prod x KOLA x Geed – Темно-синій

Нова пісня, це відвертий діалог співачки KOLA та підопічного Артема Пивоварова з “Голосу країни” Гідаята Сеїдова. Спільна робота трьох виконавців створена за віршем Миколи Вінграновського. Прем’єра відбулася в межах нового напряму авторського культурного проєкту Артема Пивоварова “Твої вірші, мої ноти”.

Jerry Heil & Volodymyr Dantes – ГУБИ У ГУБАХ

Маємо нову пісню про ностальгію за втраченим минулим. Основним натхненням для написання треку стали теплі спогади про юність. Jerry Heil зазначає:

“Хотілося нагадати про безтурботні часи, коли найстрашнішим було занадто пізно прийти додому. Літо, яке здавалося нескінченним, літні табори, перші поцілунки, бійки за клубом, свобода і відчуття, що все життя попереду, коли позаду лише батьківський дім, з якого прагнеш вислизнути”.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору