Калуш До сайту

Футболка Володимира Адамюка із Дніпра-1 пішла з молотка за більш ніж 7 тисяч гривень. Кошти передадуть на ЗСУ

На благодійному онлайн-аукціоні, де розігрувалися ігрові футболки футболістів із Калущини та бойовий прапор 8 батальйону 10 ОГШБр вдалося зібрати чималу суму коштів на підтримку ЗСУ.

Яку — знає і розповідає Інформатор.

Протягом двох днів тривав онлайн-аукціон на сторінці Калуської районної асоціації футболу. Лотами були футболки Володимира Адамюка (СК “Дніпро-1”, чинний гравець львівських “Карпат”) та Ростислава Волошиновича (ФК “Волинь”, чинний гравець ФК “Пробій” Городенка) та бойовий прапор 8 батальйону 10 ОГШБр. За декілька годин до завершення, у коментарях під дописом розпочалася справжня боротьба за лоти.

Тож, переможцями аукціону стали:

  1. Кузів Ігор отримує футболку Ростислава Волошиновича часів виступів за ФК “Волинь”. Переможна ставка — 5 000 гривень
  2. Лукасевич Тарас здобуває футболку Володимира Адамюка часів його виступів за СК “Дніпро-1”. Переможна ставка у сумі 7 200 грн
  3. Федорів Володимир отримує бойовий прапор 8 батальйону 10 гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”. Переможна ставка —4 000 грн.

Загальна сума коштів виручених із аукціону становить 16 200 гривень.

У розмові із Інформатором, один із тих, хто проводив аукціон Назар Липай підтвердив, що організатори задоволені результатом:

“Організатори задоволені, турнір традиційний, проводиться вже 3-й рік поспіль. Також будуть долучені зібрані кошти від внесків команд і глядачів. Я тільки оформив і супроводив аукціон…”

Розповідає, що під час футзалу взимку за ту ж футболку Володимира Адамюка вдалося виручити значно більшу суму:

“Зимою Асоціація (Калуська районна асоціація футболу – ред.) в залі виручила від аналогічної футболки Адамюка 10000 грн”

До слова, Володимир Адамюк родом із Сівки Калуської близько місяця тому приєднався до львівських “Карпат”, які за результатами сезону 2023/2024 у Першій Лізі посіли 2 сходинку та гарантували собі путівку до Української Прем’єр-Ліги. Стосовно Ростислава Волошиновича із Брошнева-Осади, то у липні 2023 р. він перебрався із Івано-Франківського “Прикарпаття” перебрався до “Пробою” із Городенки, які 8 серпня деб’ютують у Другій Лізі України домашнім матчем проти “Вільхівців” із Закарпаття

Нагадаємо, що сьогодні ж у Сівці-Калуській відбудеться благодійний футбольний турнір, під час якого теж збиратимуть кошти для ЗСУ. За словами організаторів, усі кошти передадуть на потреби військовослужбовця Андрій Гладенький із Пійла, який до війни виступав за футбольні клуби Калуського району.

 

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08