Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

В Україні — загальнонаціональна хвилина мовчання. Згадуємо Олега Шляхтуна

Згадуємо Олега Шляхтуна

Поіменно згадуємо всіх захисників із Калущини, життя яких обірвала війна. Їхні імена мають бути навіки закарбовані в пам’яті нашого нескореного народу.

Разом із Інформатором згадайте сьогодні про Олега Шляхтуна — радіотелефоніста реактивного артилерійського відділення реактивного артилерійського взводу реактивної артилерійської батареї військової частини.

Олег Шляхтун народився 4 серпня 1972 року на Сумщині. Там і зростав. У шкільні роки дуже полюбив історію, тому після школи вступив на історичний факультет Сумського педагогічного інституту.

Під час навчання Олег зустрів своє кохання та одружився. У 1995 році разом з дружиною переїхали в Калуш. Тут у подружжя народився син.

Тривалий час Олег Шляхтун працював на підприємстві ТОВ “Карпатнафтохім”, а у 2015 році, коли на сході України точилася боротьба проти московського окупанта, вступив до лав ЗСУ та захищав кордони рідної землі.

Згодом захисник повернувся у Калуш та продовжував працювати на підприємстві. 

У 2022 році, коли розпочалося повномасштабне вторгнення рф, калушанин не зміг залишатися осторонь: у перший день, 24 лютого 2022 року, став до боротьби. Служив у складі 10 гірсько-штурмової бригади радіотелефоністом. Гідно та самовіддано виконував свій військовий обов’язок.

Олег Шляхтун був надзвичайно товариським, навіть у найбільшій скруті старався завжди і всім допомогти. Життєрадісний, добрий та надійний. У воїна було ще дуже багато планів, яким, на жаль, не судилося втілитися.

Життєвий шлях Героя обірвався 19 березня 2024 року в результаті удару БПЛА військовими формуваннями російської федерації на Донецькому напрямку.

Поховали Героя на Алеї Слави міського кладовища Калуша.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору