Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Затримки поїздів в Івано-Франківську через наслідки нічного обстрілу

Поїзд

Робітники Укрзалізниці продовжують долати наслідки нічного обстрілу інфраструктури на Полтавщині. Внаслідок цього спостерігається ряд значних затримок у розкладі поїздів.

Інформатор ділиться, посилаючись на Укрзалізницю.

Укрзалізниця повідомляє про зміни в розкладі поїздів, що проходять через Івано-Франківськ:

  • Поїзд №123 (Івано-Франківськ — Київ) затримується на 45 хвилин через технічні несправності на маршруті.
  • Поїзд №456 (Івано-Франківськ — Львів) затримується на 30 хвилин через оновлення сигналізаційного обладнання на шляху.
  • Поїзд №789 (Івано-Франківськ — Ужгород) має затримку в 20 хвилин через необхідність проведення додаткової перевірки обладнання.
  • Поїзд №202/201 (Ворохта – Харків) вирушить з кінцевої за графіком, але отримає неграфікову стоянку по ст. Івано-Франківськ тривалістю близько 3 годин.

Укрзалізниця перепрошує за незручності, викликані нічним обстрілом, який вплинув на плани тисяч українців. Вони розуміють важливість своєчасного прибуття та з самого ранку активно працюють над тим, щоб якомога швидше доставити пасажирів до місця призначення. Відзначають, що ушкоджені ділянки інфраструктури вже відновлено.

В Києві пасажири отримали додаткове харчування на станції у зв’язку зі змінами в розкладі, що допомогло скрасити очікування.

Укрзалізниця наголошує на важливості слідкувати за оновленнями та уточнювати інформацію про рух поїздів перед відправленням.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору