Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Футбольний турнір у Сівці-Калуській зібрав 41 тис. грн

Футбол

У неділю, 4 серпня, у Сівці-Калуській відбувся товариський футбольний турнір. Окрім господарів у змаганнях взяли участь спортсмени-аматори з Пійла, Тужилова і Завадки.

Інформатор ділиться, посилаючись на Калуську міську раду.

В результаті гострої та безкомпромісної боротьби переможцем стала команда ФК “Сівка”. На другу сходинку п’єдесталу пошани піднялися футболісти ФК “Тужилів”. Бронзові нагороди отримала команда ФК “Завадка”.

Турнір мав благодійну мету – збір коштів на підтримку мешканця Пійла Андрія Гладенького (колишнього футболіста) та його бойових побратимів, які боронять Україну від російського агресора.

Футбол

Окрім футбольних баталій було організовано аукціон. На аукціоні розігрували футболки вихованців калуської школи футболу: уродженця Сівки-Калуської, центрального захисника ФК “Дніпро-1” Володимира Адам’юка (зараз спортсмен грає у львівських “Карпатах”) та півзахисника луцької «Волині», уродженця Брошнева-Осади Ростислава Волошиновича, який зараз виступає за “Пробій” з Городенки.

У підсумку сума, вторгована на аукціоні, разом із донатами вболівальників і спортсменів склала 41 тис. грн.

Турнір організовано з ініціативи мешканця Сівки-Калуської Володимира Федоріва спільно з Калуською районною асоціацією футболу та футбольною спільнотою.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору