Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Мешканець Калуша втратив 40 тисяч гривень при покупці портативної зарядної станції

Патрульна поліція Калуша повідомляє про випадок шахрайства, що трапився з місцевим жителем, який втратив 40 тисяч гривень під час спроби купити товар через інтернет.

Інформатор ділиться, посилаючись на поліцію Калущини.

54-річний мешканець Калуша звернувся до поліцейських Калуського районного відділу з заявою про шахрайство. Чоловік замовив портативну зарядну станцію через один з інтернет-сайтів. Після того, як він сплатив повну суму передоплати, зв’язок з продавцем обірвався, а товар не надійшов.

Патрульна поліція Калуша застерігає громадян від можливих ризиків при покупках онлайн. Остерігайтеся продавців, які пропонують товари за надто низькими цінами і вимагають часткову або повну передоплату. Використовуйте лише перевірені інтернет-майданчики, які гарантують повернення коштів у разі неналежної якості товару або його відсутності. Перед покупкою в невідомому інтернет-магазині обов’язково перевіряйте відгуки про продавця і намагайтеся купувати товари з післяплатою. Платіть за товар лише після його отримання та огляду.

Наголошуємо, що шахрайство в інтернеті є серйозною проблемою, і закликаємо бути обачними, щоб не потрапити в пастку шахраїв.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору