Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші відбувся Кубок зі спортивного орієнтування “Galicia Cup”: перемоги калушан та нові рекорди

Спорт

Цими вихідними у Калуській громаді відбувся вже сьомий Кубок зі спортивного орієнтування “Galicia Cup”. У змаганнях взяли участь 130 спортсменів віком від 8 до 60 років з 12 регіонів України.

Інформатор ділиться, посилаючись на Калуську міську раду.

Учасники змагалися на двох середніх дистанціях, які підготували головний суддя Олег Вінницький та головний секретар Микола Якимечко. У різних вікових групах спортсмени змагалися окремо за статевою ознакою.

Нагородження проводилося за сумою двох днів. Вихованці відділення спортивного орієнтування ДЮСШ Калуської міської ради продемонстрували вражаючі результати. Анастасія Каблак, Наталія Плібанська, Ольга Єнкало, Олег Бережанський, Назар Прокопів та Олександр Федоровський стали переможцями у своїх категоріях. Марта Долинка, Андрій Жовнір і Максим Барчук здобули другі місця, а Євгенія Магас, Олександр Сабрига і Максим Пукіш — треті місця. Більше фото за посиланням.

Спортсменів тренують викладачі відділення спортивного орієнтування ДЮСШ Галина Строчук, Микола Якимечко та Олександр Козачинський. У групі Ч-21Е друге місце посів калушанин Назар Левицький, тренер — Микола Коченюк. Третє місце зайняв Олег Вінницький.

Калуська міська рада щиро вітає всіх переможців та учасників Кубка зі спортивного орієнтування “Galicia Cup”. Ми пишаємося успіхами наших спортсменів і дякуємо організаторам за проведення престижного спортивного заходу в нашій громаді.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору