Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

В Калуші стартувала друга зміна в “Мінерленді” для юних калушан

Мер Калуша Андрій Найда повідомив про старт другої табірної зміни в “Мінерленді”. Це вже друга зміна, на яку запрошені 150 дітей, серед яких 50 – діти військовослужбовців і полеглих Героїв. Табір забезпечить цікаве та корисне дозвілля для юних калушан.

Інформатор ділиться, посилаючись на Андрія Найду.

Разом із заступницею Надією Гуш, Андрій Найда привітав дітей і побажав їм успішного таборування. Віримо, що друга зміна буде не менш захоплюючою, ніж перша. Команда ПК “Мінерал” знову підготувала для табору різноманітні активності, включаючи ігри, квести, екскурсії та інші заходи, які будуть корисними для дітей. Важливо відзначити, що участь у таборі допомагає дітям не тільки активно відпочивати, але й розвиватися в дружній атмосфері. Яскраві враження, нові друзі та корисні навички — все це робить «Мінерленд» чудовим місцем для літнього відпочинку.

Активний відпочинок також вимагає якісного харчування. Команда кафе “Кукурудза” вже вдруге забезпечить дітей смачними і поживними стравами, як і під час першої зміни.

Андрій Найда щиро дякує донорам, які сприяли фінансуванню пільгових місць у таборі та подяка працівникам ПК “Мінерал” за організацію ще одного чудового літа для калуської малечі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору