Інформатор Калуш

ДОЛИНА

Борчиня із Долини Оксана Лівач боротиметься за бронзу у втішних поєдинках Олімпійських Ігор 2024

Це стало можливим завдяки перемозі представниці Індії у півфіналі над суперницею із Куби. Таким чином вихід у фінал Вінеш Пхогат дасть змогу борчині з Калущини продовжити боротьбу за бронзу Олімпійських Ігор 2024.

Ділиться Інформатор.

Представниця Індії Пхогат перемогла кубинку Юснейліс Гузман Лопез і вийшла до фіналу. Таким чином Оксана Лівач із Долини змагатиметься за бронзову медаль у втішних сутичках.

Нагадаємо, що у чвертьфіналі борчиня із Долини поступилася тій же представниці Індії — Вінеш Пхогат  Тож після перемоги і виходу у фінал борчині із Індії, Оксана Лівач матиме можливість поборотися за бронзу. У втішних сутичках долинянка стартуватиме із першого раунду. Якщо переможе то  вийде до “бронзового” фіналу з Юснейліс Гусман із Куби, яка потраплятиме безпосередньо до медальної сутички в статусі півфіналістки.

Утішний раунд для долинянки відбудеться завтра о 12:00. У боротьбі за вихід до бронзового фіналу представниці Калущини протистоятиме японка Сусакі Юї. У випадку перемоги, борцівський поєдинок за бронзу відбудеться о 20:40 за київським часом.

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору