Інформатор Калуш

ДОЛИНА

Борчиня з Долини Оксана Лівач не пройшла до півфіналу Олімпіади-2024

Борчиня з Долини Оксана Лівач не пройшла до півфіналу Олімпіади-2024

Спортсменка програла у чвертьфіналі представниці Індії Вінеш Пхогат із рахунком 5:7. Але у неї ще може бути шанс поборотися за “бронзу” через втішні поєдинки.

передає Інформатор.

Прикарпатка Оксана Лівач сьогодні успішно розпочала виступи на Олімпійських іграх у Парижі у вільній боротьбі у ваговій категорії до 50 кг, але в чвертьфіналі вона поступилася суперниці.

Як повідомило видання Sport.ua, в 1/8 фіналу суперницею українки була Актенге Кеунімжаєва з Узбекистану. Оксана Лівач здолала суперницю за технічною перевагою – без жодного набраного очка з боку суперниці (10:0).

У чвертьфіналі наша борчиня мала зустрітися з представницею Індії Вінеш Пхогат, яка на старті перемогла чинну олімпійську чемпіонку Юї Сусакі. Цей поєдинок уже також завершився: Оксана Лівач програла (5:7).

Як пише Інтерфакс- Україна, якщо Пхогат пройде до фіналу змагань, у Лівач з’явиться можливість поборотися за “бронзу” через втішні поєдинки.
ФОТО champion.com.ua

Раніше ми писали, що на Олімпіаді у Парижі виступить також калушанка Ганна Шевчук. Як відомо із розкладу Олімпійських Ігор, змагання для скороходки розпочнуться 7 серпня, адже саме в цей день пройдуть змагання з ходьби.

Читайте також — Хто і коли представляв Калущину на Олімпійських Іграх

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору