Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Борчиня із Долини Оксана Лівач одразу боротиметься за бронзу Олімпійських Ігор. Що трапилося?

Раніше повідомлялося, що для завоювання бронзи у Франції спортсменці із Долини потрібно буде виграти обидві сутички, проте тепер – лише одну. В чому причина?

Ділиться Інформатор.

Як повідомило видання спорт.ua, причиною такого рішення стала дискваліфікація представниці Індії Пхогат, якій спортсменка з Калущини програла в чвертьфіналі.

Справа в тому, що Пхогат не вклалася у ваговий ліміт – 50 кг. Додамо, що зважування і медичний контроль для кожної вагової категорії відбувається у перший день змагань. Спортсмени, які виходять у фінал та втішні сутички повинні знову пройти медичний контроль та зважування.

Дискваліфікація борчині з Індії означає, що Оксана Лівач з Долини одразу боротиметься за бронзу Олімпійських ігор 2024. Суперницею українки стане японка Сусакі Юї.

Раніше, до дискваліфікації представниці Індії, у сутичці з нею вони мали визначити  фіналістку бронзового поєдинку у ваговій категорії 50 кг. В підсумку, кубинка Юснейліс Гузман відправляється до золотого фіналу проти представниці США — Сари Гільдебрандт, а українка Оксана Лівач та японка Сусакі Юї розіграють між собою бронзу ХХХІІІ Олімпійських Ігор у Парижі.

Бій за бронзу у ваговій категорії до 50 кг слід очікувати у вечірній сесії приблизно 21:50

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору