Інформатор Калуш

ДОЛИНА

“Це ініціатива людей”, — голова громади про кам’яні брили у Старому Мізуні

З бюджету Вигодської громади коштів на ремонт дороги у селі Старий Мізунь не виділяли. Більше того — і самих робіт не проводили. Це — ініціатива мешканців села.

Про це в коментарі Інформатору сьогодні повідомив голова Вигодської громади Микола Мацалак.

Йдеться, нагадаємо, про дорогу в селі Старий Мізунь, для підсипки якої використали велетенські брили. Люди скаржаться, що пробивають на дорозі колеса в автомобілях та загалом пошкоджують їх.

Дорога — в жахливому стані. Вона на балансі ДП “Дороги Прикарпаття”, і коштів на її ремонт не виділяли. Це була ініціатива жителів – завезли щебінь, але через свято (вчора було свято Преображення Господнього, — ред.) поки що не розрівняли. Жителі самостійно розіб’ють та розрівняють там все сьогодні або завтра”, – повідомив по телефону голова громади.

За словами Миколи Мацалака, через поганий стан дороги в Кропивник жителі вирішили самостійно вжити таких заходів. Він був не в курсі таких планів.

Сьогодні люди зібралися і взяли в руки кувалди, утрамбують, щоб дорога була проїзна“, – додав Микола Миколайович та зазначив, що екскаватор із комунального підприємства трохи допоможе людям.

Він також зазначив: сподівається, що, можливо, кошти будуть виділені у вересні-жовтні, щоб направити їх на ремонт цієї ділянки дороги.

Ми сподіваємося, що найближчим часом знайдуться кошти для повноцінного ремонту цієї дороги, але поки що жителі самостійно намагаються покращити ситуацію“, — підсумував посадовець.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору