Калуш До сайту

Навіщо нести до смітника, якщо є підвал? У Калуші виявили сміттєзвалище

Регулярно усуваючи аварійні ситуації та замінюючи зношені ділянки трубопроводів, працівники управляючої компанії “М-Монтаж” нарікають на мешканців, свідомість яких не змінюється.

Інформатор повідомляє, посилаючись на Калуську міську раду.

Калуська міська рада повідомляє, що нещодавно у підвальному приміщенні на вул. Хіміків, 32 було виявлено справжнє сміттєзвалище. Працівники компанії, прибравши, вивезли цілий тракторний причіп твердих побутових відходів.

Управитель звертається до таких людей: “Кому ви робите гірше?! І невже ніхто із співвласників будинку жодного разу не бачив, що хтось носить сміття у підвал? Саме через таких людей каналізаційна система забивається, і комунальники дістають із труб різний непотріб: вологі серветки, пластик, залишки їжі, одяг тощо“.

Управляючі компанії Калуша часто стикаються із проблемою неправильної експлуатації мешканцями квартир внутрішньобудинкової каналізаційної системи. Можливість нормального обслуговування будинків ускладнюється не тільки наявністю старих і зношених труб, а й безвідповідальністю співвласників. Через це переважно страждають жителі квартир чи нежитлових приміщень перших поверхів.

ТОВ “М-Монтаж” наголошує, що така безвідповідальна поведінка негативно впливає на рівень життя сусідів, а управляючу компанію спонукає вживати жорсткіших заходів для вирішення подібних проблем.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08