Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

На Прикарпатті послабили обмеження на продаж алкоголю

На Прикарпатті послабили обмеження на продаж алкоголю

Тепер його можна продавати та купувати з 7 години ранку і до 23:00. Виняток встановили лише для людей у формі.

Повідомляє Інформатор, 

Днями було внесено зміни до наказу Івано-Франківської обласної військової адміністрації від 4 квітня 2022 року №12 “Про встановлення обмежень щодо торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, на території Івано-Франківської області”. Про це сьогодні повідомили кілька міських рад, зокрема Калуська та Болехівська.

Нагадаємо, що під забороною алкоголь в області опинився з 26 лютого 2022 року. Менш як через місяць підприємцям уже дозволили продавати пиво. А з квітня 2022 року дозволили реалізацію спиртного в проміжку між 12:00 та 16:00. Востаннє зміни у відповідний наказ ОВА вносили у серпні 2022 року: тоді часовий проміжок розширили від 10:00 до 21:00.

Відповідно до нового наказу, з 5 серпня 2024 року в Івано-Франківській області передбачили:

  • заборонити роздрібну торгівлю алкогольними напоями (крім пива) і речовинами, виробленими на спиртовій основі (за винятком лікарських засобів та включених до Державного реєстру лікарських засобів та дезінфекційних засобів) на території Івано-Франківської області із 23:00 поточної доби;
  • встановити, що торгівля алкогольними напоями і речовинами, виробленими на спиртовій основі, на території Івано-Франківської області, дозволено із 7:00 до 23:00 за винятком продажу таких товарів військовослужбовцям та іншим особам, одягненим у військову форму, однострій та форменний одяг.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору