Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

То хто ж така Klavdia Petrivna? | ІНФОПЛЕЙЛИСТ №10

Новий тиждень дарує нам нові пісні та нові відкриття щодо старих, проте легендарних мелодій. Та навіть розкриття таємничої особистості. 

Ділиться Інформатор.

Розпочинає наш щотижневий,  традиційний Інфоплейлист легендарний Океан Ельзи, який цьогоріч святкуватиме 30-річний ювілей.

Океан Ельзи – Той День (feat. YAKTAK, KOLA, SHUMEI, Jerry Heil)

Не має українця, який не знає чи бодай раз не чув пісень Святослава Вакарчука. 30-річна карʼєра гурту подарувала українській музиці незабутні та драйвові мелодії такти та слова.

Цього разу львівʼянин Вакарчук вирішив вдихнути нове дихання у свою пісню “Той день”. Для цього зробив фіт із чотирма відомими виконавцями сучасності — YAKTAK, KOLA, SHUMEI та Jerry Heil. Святослав Вакарчук ділиться, що зараз пісня набула нових значень і усі ми чекаємо того самого дня:

“Через 24 роки після релізу на культовому альбомі “Янанебібув”, пісня отримала нове звучання, емоцію та, найголовніше, нове значення. В ній – спільне, одне на всіх бажання та переконання українців – наш Той День обов’язково настане!

 

Артем Лоїк — Національна Гвардія України

Черговий хіт відомого репера та поета Артема Лоіка, який нещодавно приєднався до лав Національної гвардії України. У пісні виконавець розповідає про Нацгвардію, її міць та силу, а також нескореність українських бійців перед ворогом. Артем часто відвідує побратимів, в тому числі й на передовій, зі своєю “музичною терапією”, що допомагає бійцям морально розвантажуватися та підтримувати бойовий дух. Пісня про військовослужбовців,які під загрозою власного життя, захищають незалежність України.

 

PATSYKI Z FRANEKA – Намальована

Гурт із Івано-Франківська після більш ніж 8 місячного застою, порушив українську музичну тишу своєю піснею “Намальована”. Із самого початку ви поринаєте у світ знайомих для всіх дітей 90-их ігор – Super Mario та файтингів. Все це у намальованому стилі. Самі ж виконавці закликають “піддати звучка”, бо це “трек, який створить тобі настрій відразу. Будь де. Будь коли. Всі слова ти знаєш.”.

Гайда до прослуховування:

 
 

Schmalgauzen – ПАРАДЖАНОВ-100

Пісня-присвята найвидатнішому режисерові та сценаристові України – Сергію Параджанову, якому цьогоріч виповнилося б 100 років. У типовому для гурту стилі вони переспівали пісню “Вербовая дощечка” вміло переплітаючи це з мотивами життя видатного митця. Запрошуємо послухати композицію.

 

Klavdia Petrivna та Маша Кондратенко – Їде дах

Закриє наш сьогоднішній інфоплейлист розгадка особистості Клавдії Петрівни. Досить довго над цим питанням ламали голови уся музична індустрія. Вже всі дізналися хто ж вона та дівчина чи жінка під таємничим капелюхом. У своїй новій пісні вона завуальовано дає про себе знати та так, що простий глядач цього майже не помічає.

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору