Калуш До сайту

У Калуші запрошують на веломаршрут, протяжністю 100 кілометрів

Здолати його можна за один день, але також цікаво буде розділити на два чи більшу кількість. Усе залежить від сил та настрою велосипедиста. Головне — встигнути до 24 серпня. 

Інформатор ділиться подробицями.

Про ініціативу у соцмережі Facebook розповів калушанин Сергій Гумінілович. Від місцевого велоклубу він пропонує цікаву пригоду до Дня Незалежності: запрошує всіх охочих проїхатися велосипедом всіма населеними пунктами Калуської громади.

Повний маршрут включатиме: місто Калуш і села Бабин-Зарічний, Середній Бабин, Боднарів, Вістова, Голинь, Довге-Калуське, Копанки, Кропивник, Мислів, Мостище, Пійло, Сівка-Калуська, Студінка, Тужилів та Яворівка. Загальна протяжність маршруту — 100 км (і навіть трошки більше).

“… хто не відчуває себе в силі подолати таку дистанцію за один день, може з 10 по 24 серпня 2024 року просто відвідати велосипедом кожен населений пункт громади. Підтвердженням вашої участі буде фотографія в кожному населеному пункті, опублікована соцмережах Facebook, Instagram і, за можливістю, записаний трек в Strava”, — пропонує веломандрівник.

Проходити веломаршрут можна індивідуально чи групою. Допускається проходження маршруту в довільному порядку, за умови відвідування кожного населеного пункту Калуської громади.

Також Сергій Гумінілович пропонує в підтримку цієї ідеї робити організаційний внесок — донат від 100 гривень на підтримку наших захисників і волонтерів (кому саме — на вибір учасника).

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08