Калуш До сайту

У Калуші під час комендантської години підлітки гучно слухали російську музику | ВІДЕО

На словесні зауваження людей підлітки не реагували та продовжували слухати російську музику навіть попри комендантську годину.

Ділиться Інформатор.

Інцидент трапився сьогодні вночі на вулиці Тихого у Калуші . За словами місцевої мешканки, яку обурило прослуховування музики окупанта під час комендантської години, підлітки проводили святкування на одній із квартир та на відповідні зауваження вимкнути музику не реагували:

“Витягли на балкон колонку та почали кричати свиноросійські пісні. На зауваження навіть не реагували. Вирішили діяти по іншому – викликали поліцію. Все відбувалося в пів 1 ночі”

Побачивши машину поліції, підлітки сховалися. У розмові із жінкою, поліцейські повідомили, що нічого не чули. Після того як поліцейські повернулися до відділку, підлітки продовжили слухати російські пісні, але тепер до 6 ранку.

“Повторила виклик. Поліцейські приїхали, почули та спробували зайти до квартири. Що там відбувалося не знаю. Спочатку все дуже різко стихло і всі втекли з балкону, але через 20 хвилин музика знову кричала вже аж до 6 ранку.”, – обурюється калушанка.

 
У коментарі Інформатору, керівник Сектору комунікації Генерального управління Національної Поліції у Івано-Франківській області Андрій Яцків повідомив, що у таких випадках порушників притягують до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство

“Порушників притягують до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство. На таких людей поліцейські переважно складають адмінпротоколи про дрібне хуліганство”

Андрій Яцків додав, що у таких випадках потрібно викликати поліцію. Водночас, порушники, на момент приїзду екіпажу поліцейських, повинні бути на місці інциденту, адже у випадку їх відсутності поліція може притягнути до відповідальності заявника за неправдивий виклик. На сьогодні штраф за прослуховування російської музики становить 70 гривень.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08